Fotostudio

Welkom in Studio 1309 Doesburg

Sinds november 2014 is onze fotostudio gevestigd op de 3e verdieping van het Arsenaal Doesburg. Dit voormalig middeleeuws klooster ligt in de sfeervolle binnenstad van Doesburg en heeft inmiddels een multifunctionele bestemming gekregen. Behalve Studio 1309 biedt dit pand plaats aan een grand café, filmhuis, dans- en yogastudio, kunstatelier, wijnkoperij, spelatelier en een whisky destilleerderij.

In deze prachtige ambiance bent u van harte welkom voor originele portretfotografie. U kunt bij ons terecht voor een portret van uzelf, uw kinderen of een familiefoto, maar ook voor een zakelijk of redactioneel portret voor op uw LinkedIn- of Facebookpagina. Een fotoshoot ter uitbreiding van het portfolio behoort ook tot de mogelijkheden.

Omdat wij regelmatig op locatie werken bel of mail even voor een afspraak.

Fotostudio-1309-het-Arsenaal-Doesburg-Fotoshoot

Een fotoshoot in onze fotostudio staat garant voor een leuke ervaring.

Fotostudio-1309-Doesburg-visagie-model

Indien gewenst werken wij samen met een visagiste voor een professioneel resultaat.

Bereikbaarheid per auto
Hoewel het adres van het Arsenaal Kloosterstraat 15 is, kun je op de Tomtom beter ‘Kloostertuin’ intypen. Je komt dan op de parkeerplaats van de Albert Heijn aan de achterkant van het Arsenaal terecht. Het Arsenaal is het hoge, oude gebouw met de rode luikjes aan je linkerhand (zie foto). Je kunt de auto betaald parkeren op de parkeerplaats van de Albert Heijn of -wanneer er plek is- gratis op de parkeerplaats van het Arsenaal.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Reis je met de trein vanuit de richting Arnhem of Zutphen/Zwolle stap dan uit op station Dieren. Neem daar de bus lijn 26 richting Doesburg. Wanneer je uitstapt bij de halte ‘Karel Doormansingel’ is het nog slechts 2 minuten lopen naar het Arsenaal.

Vanuit de richting Doetinchem reis je met de bus lijn 29 of lijn 27 en stap je uit bij de halte ‘Karel Doormansingel’ respectievelijk de halte ‘Haven’. Het is dan nog slechts 2 minuten lopen naar het Arsenaal.

Voor meer informatie over het Arsenaal Doesburg kijkt u op de website van het Arsenaal 1309