« van 3 »

Portret

Of het nu een zakelijk portret is voor jouw website, een profielfoto voor de social media of Linkedin, of gewoon een mooi portret van jezelf of je (klein)kinderen. De foto moet iets kunnen overbrengen, je kunnen raken.

Voor een goede portretfoto is meer nodig dan alleen het juiste licht of goede kleding. Het gaat erom dat je als fotograaf mensen op hun gemak weet te stellen voor de camera. Zo ontstaat er een leuke creatieve samenwerking, waarin we precies de foto’s maken die jij zoekt.

Bij portretfotografie gaat het erom het karakter, de expressie van een persoon in beeld te brengen. De balans te vinden tussen persoonlijkheid en een professionele uitstraling.

Omdat niet iedereen dagelijks op de foto gaat, neem ik als fotograaf ruim de tijd voor een fotosessie. Ik fotografeer altijd rechtstreeks naar de computer, zodat we al tijdens de fotoshoot de foto’s kunnen bekijken op een groot scherm. Op die manier bepalen we samen of we misschien nog iets moeten aanpassen in kleding of houding. Je zult zien dat de spanning en het idee dat ‘jij toch nooit mooi op de foto komt’, tijdens de shoot al snel plaats maken voor enthousiasme. Met mooie resultaten tot gevolg!

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.