pure-eerlijke-fotografie-fineart Robbin van Turnhout fotografie Doesburg Zutphen Rembrandt portretten

FOTOGALERIE PORTRET       &  
FINE ART

” Voor een goede portretfoto is meer nodig dan alleen het juiste licht of goede kleding. Het gaat erom dat je als fotograaf mensen op hun gemak weet te stellen voor de camera. Zo ontstaat er een leuke creatieve samenwerking, waarin we precies de foto’s maken die jij zoekt.
Robbin van Turnhout Fotografie Doesburg Rembrandt Stijl Zutphen

Uitgelicht portret

"Cato"

Ben jij ook zo gecharmeerd van de schilderstijl van de oude meesters uit de Gouden Eeuw? En zou je graag een portret van jezelf, je kinderen of kleinkinderen in deze schilderachtige sfeer aan de muur willen hebben? Dat kan nu!

Met een portretfoto geef je jezelf letterlijk een gezicht. Ben je op zoek naar een zakelijk portret, een profielfoto voor LinkedIn, je CV, of een mooie foto van jezelf of je (klein)kinderen? Ik neem graag de tijd om je op een professionele manier te fotograferen.

- 'Meet Me'

Een ‘puur en eerlijk portret’ is net even anders dan een ‘gewoon’ portret. Kwetsbaarder, een pure ontmoeting. Het roept iets op en is fascinerend om naar te kijken. Wil jij ook een puur portret? Mail me dan voor meer info of een afspraak.
Heb je portretfoto’s nodig voor in een tijdschrift, vakblad of bij een persbericht? Neem gerust contact met mij op, en geef je artikel of interview meerwaarde met creatieve en krachtige portretfoto’s.