Onlangs mocht ik het personeel van Hartd uit Vorden op de foto zetten voor hun website. Deze was onlangs vernieuwd en het ontbrak eigenlijk alleen nog aan goede portretfoto’s van het team. Ik zie het vaak dat bedrijven een mooie website laten ontwerpen, maar uiteindelijk besparen op de fotografie van het personeel. Men plaatst dan wat zelfgemaakt foto’s om het bedrijf toch een gezicht te geven, maar deze hebben meestal niet de kwaliteit en uitstraling van portretfoto’s zoals deze gemaakt kunnen worden door een professionele fotograaf. Jammer en een gemiste kans, want goede personeels foto’s zijn het visitekaartje naar buiten toe en maken de website een stuk persoonlijker. Hartd ziet deze toegevoegde waarde zeker wel, en ik denk dat het resultaat de website een stukje persoonlijker en fraaier maakt.

 

personeelsfoto voor Hardt Vorden

 

personeelsfoto voor Hardt Vorden

 

personeelsfoto voor Hardt Vorden

 

personeelsfoto voor Hardt Vorden