Bent u ook zo gecharmeerd van de schilderstijl van de oude meesters uit de Gouden Eeuw? En zou u graag een portret van uzelf, uw kinderen of kleinkinderen in deze schilderachtige sfeer aan de muur willen hebben? Boek dan nu een fotoshoot voor een uniek Rembrandt portret!

BDe afgelopen jaren ben ik mijzelf steeds meer gaan toeleggen op het maken van portretten in ‘Rembrandtstijl’. Door een specifieke combinatie van belichting, kleding en manier van nabewerken onstaat er een eigentijdse portretfoto die de sfeer uitademt van een 17e eeuws schilderij.

Uniek kunstwerk

De foto wordt afgedrukt op museumkwaliteit papier en kan worden voorzien van een klassieke lijst. Zo bent u verzekerd van een uniek kunstwerk waar u nog jaren met veel plezier van zult genieten.

Geïnteresseerd?

Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met mij opnemen. Vermeldt in de omschrijving even ‘Fotoshoot Rembrandt portret’.

Ik verwelkom u graag in Studio1309 in het Arsenaal in Doesburg.

 

voorkant flyer portretfoto in Rembrandtstijl
Voorkant van de flyer voor een klassiek portret in Rembrandt stijl. Een schilderij-achtige foto gemaakt door Robbin van Turnhout Fotografie in Doesburg. De flyer is te vinden in het Arsenaal in Doesburg.

 

achterkant flyer portretfoto in Rembrandtstijl
Achterkant flyer.