Bianca kwam voor de zomervakantie bij mij in de studio om foto’s te laten maken voor haar website. Het viel me toen al op dat ze fotogeniek is. Vandaar dat ik haar vroeg of ze mee wilde werken aan een fotoshoot voor mijn project ‘Meet Me’ (‘Meet Me’ is een door mijzelf in het leven geroepen project, waarbij ik mensen op een pure manier probeer te fotograferen. Zie ‘Meet Me’ voor meer foto’s binnen dit project) . Bianca reageerde meteen enthousiast, en we spraken af dat ze na de zomervakantie bij mij in de studio zou komen, voor een fotoshoot.

Gezien haar mediterrane uiterlijk vond ik foto met veel zwart en donkere tinten wel bij haar passen. Daarnaast vond ik het belangrijk dat haar prachtige lange haren een beeldbepalend onderdeel in de foto zouden worden. We hebben niet veel foto’s hoeven maken om tot dit resultaat te komen, waar ikzelf erg tevreden mee ben.

 

een puur en eerlijk studioportret van Bianca
Het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot.