In het Lockhorstpark in Didam (gemeente Montferland) heeft Gebr. Voets Weg- en Waterbouw een waterspeelplaats aangelegd voor kinderen. De waterspeelplaats heeft de vorm van Nederland inclusief de belangrijkste waterwegen, de hoog- en laaggelegen delen, de Waddeneilanden en de Noordzee. Door het openen en sluiten van sluisjes kunnen de kinderen zien wat er gebeurd, wanneer er delen van Nederland onder water komen te staan. Naast de educatieve functie biedt de waterspeelplaats veel speelplezier en kunnen de kinderen er bij warm weer heerlijk pootje baden.

Gebr. Voets had mij gevraagd om de aanleg van deze waterspeelplaats te fotograferen. Belangrijk daarbij was dat het vakmanschap goed in beeld gebracht werd, naast een aantal detail en overzichtsfoto’s van het project. Hier een korte impressie van dit unieke project.

opdracht van Gebr. Voet Weg en Waterbouw BV heb ik de aanleg van een waterspeelplaats in Didam gefotografeerd.

Voets Weg en Waterbouw legt bestrating Lockhorstpark Didam

 

Voets Weg en Waterbouw legt bestrating Lockhorstpark Didam

 

Voets Weg en Waterbouw legt bestrating Lockhorstpark Didam

 

bestrating Lockhorstpark Didam

 

Voets Weg en Waterbouw legt bestrating Lockhorstpark Didam

 

Voets Weg en Waterbouw legt bestrating Lockhorstpark Didam

 

bestrating Lockhorstpark Didam