Het uitgangspunt van mijn fotoproject ‘Meet Me’ is om een ‘puur en eerlijk’ portret te maken van gewone mensen. En zo af en toe kom ik in het dagelijks leven mensen tegen waarvan ik denk “die zou ik graag eens fotograferen voor mijn project ‘Meet Me’ “. Sophie is zo iemand.

Zij loopt stage in ’t Arsenaal waar ik mijn fotostudio heb, en ze viel mij meteen op door haar opvallend mooie ogen. Ze was gelukkig meteen enthousiast om model te zitten voor deze serie, dus een afspraak was zo gepland.

Sophie deed het fantastisch tijdens de fotoshoot, en na wat kleine aanwijzingen hadden we al vrij snel de foto geschoten die ik voor ogen had. Voor mij voldoet deze helemaal aan het beeld dat ik voor ogen had; een ‘puur en eerlijk’ portret in fine art stijl, zonder maskers of opsmuk. Ik ben dan ook erg blij met dit portret.

 

Schilderachtig portret van Sophie
Puur fine art portret van Sophie, gefotografeerd voor mijn fotoproject ‘Meet Me’.

 

Sophie bij haar ingelijste fine art afdruk
Sophie en Sophie.