Omdat ik ‘modellen’ zocht voor mijn fotoproject “Meet Me” genaamd, had ik een oproepje op Facebook geplaatst. De bedoeling van dit project is om portretfoto’s te maken van mensen in al hun puurheid. Zonder lach of masker, maar gewoon kijkend in de camera, met de ogen centraal als spiegels van de ziel. Isabel had ook een berichtje gestuurd en samen met haar moeder was ze naar mijn studio in Doesburg gekomen.

Hoewel Isabel pas 13 jaar is, is ze een waar natuur talentje voor de camera. Het poseren ging haar gemakkelijk af en ik hoefde haar nauwelijks aan te sturen. Op alle foto’s die ik van haar maakte stond ze met een open blik, en helemaal als zichzelf. Erg fijn om als fotograaf met haar te werken, omdat ik mijzelf helemaal op de verlichting en compositie kon concentreren. Over de portretfoto’s ben ik dan ook zeer tevreden!

Isabel met rood haar tegen een witte achtergrond

 

Isabel met rood haar en witte papieren kraag