Op 1 maart 2017 bestond Van Breda uit Breda 40 jaar. Om dit te vieren gaven zij op 11 mei jl. een groot jubileumfeest voor alle klanten en relaties.
Deze dag stond het bedrijf en hun producten -communicatiesystemen voor in de zorg- centraal vanuit het thema ‘de ruimte en het sterrenstelsel’. Dit thema werd onderstreept door een fantastische lezing van André Kuipers. Daarnaast was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en verschillende demonstraties bij te wonen van producten die door van Breda op de markt worden gebracht.
Mij was als fotograaf gevraagd om een reportage van deze middag te maken, een leuke klus die ik maar wat graag wilde doen!

Het officiële programma ving om 14:00 uur aan, waarbij Saskia van Werven, medewerker Marketing & Sales, het evenement opende. Na een korte toelichting van het programma van die dag was het woord aan Erwin van Breda, algemeen directeur. Erwin vertelde aan de hand van een foto-overzicht hoe Van Breda is ontstaan en uitgegroeid is tot een gezond bedrijf met 48 medewerkers. Erwin benadrukte hierbij dat de groei van dit familiebedrijf mogelijk is gemaakt door haar klanten en relaties.

De burgemeester van Brummen, de heer Alex van Hedel, nam het woord van Erwin van Breda over en gaf aan trots te zijn op een dergelijk bedrijf binnen zijn gemeente.

Na deze opening was het woord aan gastspreker André Kuipers. Hij wist het publiek ruim 1,5 uur te boeien met interessante verhalen over zijn ruimtereizen.
Ook na de lezing bleef André Kuipers nog even voor een aantal fans en was er de mogelijkheid om met hem op de foto te gaan.

Hieronder een korte fotoimpressie van deze geslaagde en leuke middag. Op de site van van Breda is ene uitgebreid verslag te vinden van deze jubileumdag http://www.vanbreda.nl/actueel/verslag-jubileumfeest.html

 

groepsfoto werknemers van Breda Brummen

 

Introductie van Andre Kuipers voor het seminar

 

uitleg domotica bij van Breda Brummen

 

Andre Kuipers krijgt een headset opgedaan

 

Andre Kuipers geeft een seminar bij van Breda in Brummen

 

Andre Kuipers geeft een lezing bij van Breda in Brummen

 

selfie met Andre Kuipers bij van Breda in Brummen

 

Andere Kuipers en de burgemeester van Brummen