Van Breda in Brummen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in communicatiesystemen voor in de zorg. Ze hadden mij benaderd met de vraag of het mogelijk was om een aantal praktijksituaties, zoals die in de zorg voor kunnen komen en waarbij hun producten een rol spelen, te fotograferen. De foto’s moesten zodanig genomen worden dat ze zowel voor de website bruikbaar waren (smalle uitsnede), als ook voor brochures.

Omdat het krap was om alle situaties op 1 dag te fotograferen, was er een draaiboek gemaakt. Daarnaast was er een locatie geregeld, een visagiste en een zevental modellen. De fotografie verliep soepel, mede doordat er van te voren goed was nagedacht over de foto’s die we wilden maken. Hierbij was het draaiboek erg nuttig. Aan het eind van de dag hadden we alle foto’s, die we wilden hebben, en konden we terugkijken op een mooie dag fotograferen en een prettige samenwerking met elkaar.

Een leuke klus voor een professioneel en enthousiast bedrijf, waarbij de goede samenwerking tot een mooi resultaat heeft geleid!

 

zorgmedewerker checkt zijn smartphone

 

zorgmederwerker legt hand op schouder oudere

 

wandelende ouderen bij de zorginstelling

 

zorgmedewerkers checkt alarm op zijn smartphone

 

verpleegster houdt arm oudere vast

 

portret van een ouder echtpaar