Sinds 1 november is onze fotostudio in het Arsenaal 1309 in Doesburg geopend. Het is een prachtige werkplek geworden waar we erg trots op zijn. In de studio hebben we de beschikking over professionele studioflitsers, verschillende achtergrondsystemen en verschijnen de gemaakte foto’s direct op de computer, zodat we ze samen met de klant goed kunnen beoordelen (zogenaamd tethered shooting). Naast de vertrouwde fotografie op locatie bieden we nu ook andere vormen van fotografie aan zoals studioportretten, portfolio-shoots voor (toekomstige) modellen, en productfotografie.

Als eerste mocht Roxan de spits afbijten. We hadden maar 20 minuten de tijd om een serie foto’s te schieten. Vanwege haar naturelle uitstraling koos ik voor zachte verlichting (zogenaamde butterfly-verlichting) en een contrastrijke zwart-wit omzetting. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en Roxan gelukkig ook.

 

zwart-wit portret, Roxanne, fotostudio