Toen Danny en Williane op 22 augustus 2014 in het huwelijk traden had ik eigenlijk nog vakantie, maar voor dit sympathieke stel vond ik het geen bezwaar om een dag eerder terug te komen. Voor de fotoshoot hadden ze als lokatie voor Burgers Bush in Arnhem gekozen, waardoor we niet afhankelijk waren van het weer op deze dag. Als fotograaf levert deze prachtige plek genoeg mogelijkheden op om creatieve foto’s te maken, en het was leuk om te zien hoe het stel zich steeds minder aantrok van de camera en de aanwezige mensen.

De trouwplechtigheid vond plaats in het nieuwe gemeentehuis van Didam, een kleine maar sfeervolle plek die bomvol zat met familie en vrienden. Nadat de trouwplechtigheid was voltrokken (en vele fotomomenten later), vertrok het hele gezelschap naar zaal Hendriks in Loil, voor het aansnijden van de taart. Toen het feest ’s avonds losbarstte was ik alweer naar huis vertrokken met ruim 1000 foto’s op mijn geheugenkaart, en de herinnering aan een zeer geslaagde dag!

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-1

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-2

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-3

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-4

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-5

 

zutphen-trouwreportage-Robbin-van-Turnhout-Fotografie-6