Toen ik halverwege juli een voorgesprek had met Arno en Anneke om hun trouwdag door te spreken, zei Anneke “we zijn laat begonnen met de voorbereidingen voor onze trouwdag, maar tot nu toe lijkt alles mee te zitten”. En inderdaad…dit was zo’n huwelijksdag waarop alles lijkt samen komen. Het was een prachtige nazomerse dag, de lokatie in Bronckhorst was sprookjesachtig mooi, en ook het bruidspaar en de bruidskinderen zagen er schitterend uit. Deze huwelijksdag was ‘meant to be’!

Voor mij als fotograaf was het een feest om op deze lokatie, met dit sympathieke stel foto’s te maken. En hoewel Anneke had aangegeven zich meestal niet zo thuis te voelen voor de camera, ging het poseren ze beiden erg natuurlijk af. Ook de bruidskinderen hielden het erg goed vol, en de anderhalf uur die we voor de fotoshoot gepland hadden waren zo voorbij.

De trouwceremonie werd voltrokken in de kapel in Bronckhorst, die afgeladen vol zat. De trouwplechtigheid kende vele mooie en emotionele momenten en ik vond het dan ook oprecht een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn. Nadat de trouwplechtigheid was voltrokken hebben we in de kapel nog een aantal geposeerde foto’s gemaakt met familie en vrienden, waarna alle gasten vertrokken naar Herberg de Gouden Leeuw om tot in de late uurtjes feest te vieren. Ik vertrok richting huis met een geheugenkaart vol foto’s, en weer een mooie ervaring rijker.

 

trouwen, bronckhorst

 

trouwreportage, brockhorst

 

bruidsshoot, bronckhorst

 

bruidsreportage, bronckhorst

 

bruidsfoto, pondje, bronckhorst

 

bruiloft, bronckhorst

 

bruidsfoto, bronckhorst