Portfolio

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie-fotograaf-Zutphen

Bedrijfsfotografie luistert nauw. Hoe leg je de identiteit van een organisatie vast in beelden? Hoe vat je de boodschap samen? Wanneer je op zoek bent naar onderscheidende fotografie voor een bedrijfsbrochure, website of andere communicatie-uiting, dan denk ik graag met je mee over het concept, om dit vervolgens te vertalen naar sprekende beelden. Samen gaan we op zoek naar foto’s die het juiste gevoel oproepen, strategisch en gericht op jouw doelgroep.

Bezoek hier mijn portfolio bedrijfsfotografie.

Portretfotografie

portret-fotografie-doesburg

Mensen op een originele en pakkende manier fotograferen, dat is waar het om gaat bij portretfotografie. Of het nu een zakelijk portret is voor de bedrijfswebsite, een profielfoto voor de social media, of een redactioneel portret bij een interview. Bij portretfotografie draait het erom het karakter, de expressie van de persoon in beeld te brengen. De balans te vinden tussen persoonlijkheid en een professionele uitstraling. Een portretfoto geeft uzelf en uw bedrijf letterlijk een gezicht.

Bezoek hier mijn portfolio portretfotografie.

Meet Me

meet-me-portret-kunstenaar

Als mensen bij mij komen voor een portret willen ze meestal op een bepaalde manier overkomen op de foto. Voor zakelijke portretten probeer je mensen op een open en professionele manier vast te leggen, terwijl foto’s van de kleinkinderen juist iets spontaans en vrolijks mogen hebben. Het project ‘Meet Me’ is ontstaan vanuit mijn behoefte om mensen op een ‘eerlijke en pure’ manier te fotograferen. Ontdaan van elk masker of houding. Het zijn indringende portretten van gewone alledaagse mensen die ik ergens tegenkom op straat en die meestal geen ervaring hebben met model zitten.

Bezoek hier mijn portfolio van het project ‘Meet Me’.

Rembrandtportretten

Rembrandt-portret-fotografie-doesburg

Bent u ook zo gecharmeerd van de schilderstijl van de oude meesters uit de Gouden Eeuw? En zou u graag een portret van uzelf, uw kinderen of kleinkinderen in deze schilderachtige sfeer aan de muur willen hebben? Dat kan nu!

De afgelopen jaren ben ik mijzelf steeds meer gaan toeleggen op het maken van portretten in ‘Rembrandtstijl’. Door een specifieke combinatie van belichting, kleding en manier van nabewerken onstaat er een eigentijdse portretfoto die de sfeer uitademt van een 17e eeuws schilderij.

Klik hier voor meer informatie over Rembrandtportretten.

Productfotografie

Productfotografie Robbin van Turnhout Zutphen

Je bent op zoek naar professionele productfoto’s voor je website, brochure of beurspresentatie. Een goede productfoto laat jouw product nog mooier overkomen. Afhankelijk van jouw wensen kan de fotografie zowel bij mij in de studio als op locatie plaats vinden. Wil je een andere achtergrond dan wit, of moet jouw product gefotografeerd worden in een bepaalde omgeving? Ook dit is een mogelijkheid. Graag denk ik met je mee, en adviseer ik over de mogelijkheden. Geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen?

Bezoek hier mijn portfolio productfotografie.

Kunstfotografie

kunst-fotografie-bronzen beeld

Als fotograaf heb ik inmiddels voor diverse klanten gewerkt en aan uiteenlopende opdrachten en projecten. Naast portretfotografie en commerciële fotografie voor bedrijven, gemeenten en organisaties, ervaar ik een grote affiniteit met het fotograferen van kunst en cultuur. Voor mij als fotograaf hebben fotografie en kunst veel met elkaar gemeen. Beiden dwingen je op een nieuwe manier naar de werkelijkheid te kijken, en dat zorgt vaak voor een verrassend perspectief. Steeds vaker weten kunstenaars en creatievelingen hun weg naar mijn studio te vinden, om hun beeldhouwwerk, schilderij of kunstwerk te laten fotograferen.

Bezoek hier mijn portfolio kunst- en cultuurfotografie.

Workshops

workshop-fotografie-doesburg-zutphen

Wil jij op een speelse en creatieve manier meer uit je camera halen? Of ben je een ervaren fotograaf en wil je je kennis van studio- of portretfotografie verdiepen? Meld je dan nu aan voor één van de fotografieworkshops.

Hoe haal je het maximale uit een foto? Hoe krijg je de kleuren op de afdruk hetzelfde als op de monitor? Wil jij je kennis van Photoshop of Lightroom vergroten, volg dan één van de workshops beeldbewerking.

Bezoek hier de diverse workshops fotografie en beeldbewerking.